Vizitaxi és sétahajózás Balaton

Vízitaxi, nappali és esti élményhajózás, vízitúra, horgászat, sétahajózás a Balatonon! Lepd meg kedvesed házassági évfordulóján egy kis hajózással, naplementével vagy utazz a barátaiddal pillanatok alatt a szemközti partra! Legény- és leánybúcsú élményhajózással. Cégünkkel Balatonfured kikötési helyén és vonzáskörzetében illetve egyéni egyeztetés szerint a Balaton egyéb részein is hajózhatsz! Keress minket, május 1-től oktober  15-ig állunk rendelkezésedre!

Személyszállítás az általad kiválasztott Balatoni helyszínre. Férőhelyek száma 8+2 fő. Kérj egyedi ajánlatot, melyet személyre szabottan dolgozunk ki részedre. Vedd igénybe a szolgáltatásainkat, garantáltan nem fogsz csalódni!

 

Sétahajózás

A sétahajózás kíváló közös program. Együtt hajózhatsz a Balatonon a családoddal és barataiddal. Vagy akár egyedül is kihajózhatsz első osztályon. 

 

Élményhajózás

Exkluzív élményhajózás a Balatonon, motoros yachton! Vendégeink kényelmes és biztonságos körülmények között juthatnak el a Balaton látványosságaihoz. 

 

Naplemente túra

Az exkluzív naplemente túra igazán kellemes kikapcsolódás, főleg ha mindezt az ember a Balatonon teheti meg egy egyedi motoros yachtal. 

 

 


Az oldal böngészésével elfogadja az Adatvédelmi és Adatkezelési Irányelveket, amelyről az Adatvédelem menüpont alatt tájékozódhat.